Hvordan fungerer kundens medlemsområde?
Redigert

Lær hvordan kundens medlemsområde (uten nettbutikk - integrasjon) fungerer.

Kunders medlemsområde (dersom den ikke er integrert med nettside) har en unik link for hver butikk, men er som oftest alltid …

Gjennomgang av alle funksjoner

Medlemmer logger inn med telefonnummer og passord. Passordet er det de har mottatt på SMS ved innmelding i kundeklubben, med mindre de har endret det inne på medlemsområde i etterkant. Har de glemt passord kan de trykk på "Glemt passord?" knappen.

Logoen her kan du enkelt bytte til din egen logo under "Butikkinfo" i kontrollpanelet.

På sitt medlemsområde har medlemmer muligheten til å redigere sin profil, se kupongene og klippekortene sine, bytte passord, og slette profilen sin. Samt, hvis poengsystem er aktivert, se hvor mange poeng de har akkumulert og hvilket medlemsnivå de er på.

Klippekort vil kun være aktiv i menyen dersom man har klippekort som er aktive.

Din profil

Her finner kunden alt av informasjon de har oppgitt ved registrering, og kan endre dette dersom det er ønsket. Øverst er det mer grunnleggende informasjon som navn, fødselsdato og adresse.

Lengre nede på samme side kan medlemmet svare på egendefinerte spørsmål fra butikk som for eksempel "Hvilken kaffe liker du best".

Vilkår og samtykke er også tilgjengelig her i henhold til GDPR.

Kuponger og Klippekort

Et eksempel på hvordan en kupong og et klippekort vil se ut:

Bildene på klippekort og kupong kan endres i kontrollpanelet.

Dersom kassa-integrasjonen støtter det, kan QR koden på klippekortet eller kupongen (må aktiveres) skannes for å registrere klipp på klippekortet. Noen kasser støtter også direkte link til ProduktID slik at klipp kan gis automatisk.